HOTEL U HRADU s.r.o.

Hotel disponuje 28 pokoji a 2 apartmány. Všechny pokoje jsou nově zrekonstruované a mají vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, LCD televizí se satelitem a lednicí. V celém hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení. Apartmány jsou vybaveny vlastní kuchyní, obývacím pokojem a ložnicí.
Pro hotelové hosty je také k dispozici bezplatné parkoviště v areálu hotelu, praní a žehlení prádla. Recepce je otevřené 24 hodin denně a nabízí doplňkový prodej. Možnost ubytování je i domácími mazlíčky. Hotel je nekuřácký, místa pro kuřáky jsou vyhrazena. Bohatá a pestrá snídaně je podávána formou švédských stolů.
Restaurace „Jihočeská Hostěnice“ nabízí příjemné posezení a výborné jídlo ve zcela novém originálním interiéru. Můžete si u nás pochutnat nejenom na tradiční české kuchyni, ale také na vytříbené mezinárodní kuchyni. Restaurace disponuje 80 místy a je přizpůsobena na pořádání společenských akcí, narozeninových, promočních i svatebních oslav, firemních večeří a obědů. V letních měsících je otevřena zahradní restaurace pro 50–60 osob, zčásti je zastřešená.